Benvenguts  "Al Vecchio Mulino"

                                                               

                                                          

 

     

 

BENVENGUTS A L’ALGUER.

Si decidiu de passar les vostres vacances en aquesta meravellosa ciutat amb la possibilitat de mullar-vos en una marina neta i transparent, amb reflexos esmaragdins, o d’entrar en una oasis de verd per collir les olors de la fascinant vegetació mediterrània, cal que dineu, sopeu o simplement gusteu una bona pizza en aquest local, situat al Centre Històric de l’Alguer vella, a pocs passos dels bastions catalans que voregen la marina on podreu fer romàntiques passejades i assistir a tramonts del sol de incommensurable bellesa.

Aquí trobareu un acolliment familiar i amical, en un ambient rústic i característic, amb una cuina simple i genuïna, rica de plats típics fets amb productes de la nostra marina i de la nostra terra. Tot això a un preu just i servits amb cordialitat.

Podreu gustar l’Arròs amb fruits de la marina; els típics Malloreddus amb salsitxa; els delicats espaguets al Bogamarí (o eriçó de mar), pels quals cada any a febrer se fan manifestacions per donar la possibilitat a qui ve a l’Alguer de gustar aquest exquisit i afrodisíac producte de la nostra marina; l’exquisida Llagosta a la catalana, ella també objecte de altres manifestacions promocionals al mes de maig. Podreu també gustar les Pennette al Vecchio Mulino, en les quals encara se pot trobar la sabor de la cuina casolana dels nostres avantpassats, i tants altres plats de la cuina típica algueresa, tots servits amb rigorosa rapiditat.

Vos recomanem, de una manera especial, la Pizza , preparara en mil varietats i cuita al forn a llenya.!

 

 

 

  

 

                                                  C) 1981 alvecchiomulinoalghero.com